SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah, Trabzonspor'a hazırlanıyor

Bursaspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de sırasıyla Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’ye karşı sahadan mağlup ayrılırken, Süper Lig'i

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 19:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah, Trabzonspor'a hazırlanıyor
Bursaspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de sırasıyla Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’ye karşı sahadan mağlup ayrılırken, Süper Lig'in 16.haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçından 3 puanla ayrılarak büyük maçlardaki kötü gidişatı durdurmak istiyor.

Burak TOK

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından Ziraat Türkiye Kupası maçında Adanaspor’a karşı 2 maçta da 2-0’lık üstünlük kurarak adını son 16 turuna yazdıran Bursaspor’da gözler Trabzonspor deplasmanına çevrildi. 7 maçlık yenilmezlik serisini, sahasında Fenerbahçe karşısında bırakan Timsah, bu sezon oynadığı büyük maçlardan puan çıkaramadı. Lig’in 3’ü haftasında Beşiktaş deplasmanına giden Yeşil- Beyazlılar, Vodafone Park’tan 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı. Lig’in 6’ncı haftasında ise sahasında Galatasaray’ı ağırlayan Timsah, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. Ardından geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’yi konuk eden Yeşil-Beyazlılar, bu maçtan da 1-0’lık yenilgiyle sahadan ayrılmak zorunda kaldı. 4 büyüklerden sadece Trabzonspor’la karşılaşmayan Bursaspor takımı, Lig’in 16’ncı haftasında ise deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak. Le Guen yönetimindeki ekip Trabzon’dan puan veya puanlarla dönerek, büyük takımlar karşısındaki kötü gidişatı durdurmak istiyor.

ANTRENMAN NOTLARI

Yeşil-Beyazlılar, Süper Lig'in 16.haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına sabah saatlerinde yapılan antrenmanla başladı. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman koordinasyon ve çabukluk çalışmasıyla devam etti. Takım daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Önceki gün oynanan Adanaspor maçında forma giyen oyuncular antrenmanı düz koşular ve kondisyon salonunda yaptıkları çalışma ile tamamladı. Yeşil-Beyazlı takım yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.