SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah'ın Bursa'da bileği bükülmedi

 Spor Toto Süper Lig'in 28 haftalık periyodunda 43 puan toplayan Bursaspor, iç saha performansıyla da dikkat çekiyor. 

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Spor Toto Süper Lig'in 28 haftalık periyodunda 43 puan toplayan Bursaspor, iç saha performansıyla da dikkat çekiyor. 


Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı 3-0 gibi net bir skor ile mağlup etmeyi başardı. Bursa Atatürk Stadyumu'nda çıktığı 15 lig karşılaşmasında yalnızca 2 kez sahadan puansız ayrılan Timsah, ligin iç sahada kalesinde en az gol gören takımı konumunda da bulunuyor. Bu sezon taraftarı önünde ligde 15 karşılaşmaya çıkan yeşil-beyazlı ekip, 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 29 puan topladı.

İÇ SAHADA EN AZ GOL YİYEN TAKIM
Kendi sahasında en az mağlup olan takımlar arasında bulunan Hikmet Karaman'ın öğrencileri, taraftarı önünde kalesinde en az gol yiyen takım ünvanını da bulunduruyor. Timsah, ligde evinde çıktığı 15 mücadele rakip fileleri 23 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 11 gol yedi.

EVİNDEKİ 20 MAÇIN 8'İNDE GOL YEMEDİ
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası maçları olmak üzere bu sezon Bursa Atatürk Stadyumu'nda 20 karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalarda 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde eden Timsah, attığı 36 gole karşılık kalesinde ise sadece 16 gol gördü. Yeşil-beyazlılar, taraftarı önünde çıktığı 20 karşılaşmanın 8'inde filelerinde gol görmezken, 9 karşılaşmada ise birer gol yedi. Bursaspor'a evinde bu sezon en fazla golü ise Fenerbahçe attı. Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Bursaspor, sarı-lacivertli rakibine seyircisi önünde 3-2 mağlup olmuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.