SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah'ın galibiyet parolası: 3-5-2

BURSASPOR, SÜPER LİG’DE YARIN KARŞILAŞACAĞI KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇINDA SAHADAN PUANLA AYRILARAK, LİGDEKİ 5 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR. (MESUT ALAN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2017 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2017 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah'ın galibiyet parolası: 3-5-2
Spor Toto Süper Lig’in 14’ncü haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor’la karşılaşacak olan Bursaspor, 3-5-2 oyun sistemiyle yakaladığı 6 maçlık yenilmezlik serisini 7 maça çıkarmak istiyor.

Burak TOK

Süper Lig’de geride kalan 13’hafta sonunda 21 puanla 7’nci sırada yer alan Bursaspor, ligde son 6 maçtır yenilmiyor. Ligde çıktığı son 6 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik elde eden Timsah, yükselen performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Bursaspor’un bu yükselişin sebebi ise tecrübeli Teknik Direktörü Paul Le Guen’in, Süper Lig'in 8'inci haftasındaki Osmanlıspor mücadelesiyle birlikte 3-5-2 oyun sisteminde takımını oynatmaya başlaması olarak yorumladı. Fransız teknik adam yeni sistemin meyvelerini alırken, savunma ve hücumdaki başarı verilere de yansıdı. Osmanlıspor maçı ile birlikte ligde oynadığı son 6 maçta yalnızca kalesinde 4 gol gören ve 3 karşılaşmayı da gol yemeden bitiren yeşil beyazlı ekip, ayrıca hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Bursaspor ligdeki 4 yenilgisini ise bundan önceki süreçte aldı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Timsah, Süper Lig'in 14.haftasında deplasmanda oynayacağı Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarına öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman pas egzersizleriyle devam etti ardından çabukluk ve koordinasyon hareketleri yapan yeşil beyazlı takım son bölümde taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Takım yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve THY Özel uçağıyla Konya'ya gidecek.

KALE ŞENGEZER’E EMANET

Bu sezon forma giydiği son 5 maçta kalesinde yalnızca 3 gol görerek alınan puanlarda başrol oynayan Harun Tekin, Atiker Konysaspor deplamanında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Tecrübeli teknik adam Le Guen, Harun’un yokluğunda kalesini genç kaleci Muhammed Sengezer’e emanet edecek. Harun Tekin’in 15. haftada Bursa’da oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasına forma giyip giyemeyeceği ise henüz netleşmedi.

DÜDÜK HALİL UMUT MELER’DE

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Bursaspor’un  Pazar günü saat 14:00'de deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı müsabakayı İzmir Bölgesi Süper Lig Hakemi Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Müsabakanın 4.hakemi ise Erkan Özdamar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.