SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsahlara 50. yıl özel forması

Bursaspor'un 2013-2014 sezonu formaları Sheraton Otel'de gerçekleştirilen görkemli bir tör

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2013 00:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2013 01:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsahlara 50. yıl özel forması
Bursaspor'un 2013-2014 sezonu formaları Sheraton Otel'de gerçekleştirilen görkemli bir tören ile basına tanıtıldı. Bu sezon kuruluşunun 50. yılını kutlayan yeşil-beyazlıların, 50. yıla özel hazırlanan forması ise büyük ilgi gördü. 

Yeşil-beyazlı takımın Puma firması tarafından üretilen 2013-2014 sezonunda giyeceği formaları, düzenlenen görkemli bir tören ile basına tanıtıldı. Defilede, İbrahim Öztürk, Tuncay Şanlı, Enes Ünal, Batuhan Altıntaş, Bekir Sevgi, Harun Tekin ve Emre Pehlivan’ın yanı sıra Bursaspor’un yeni transferleri Taye Taiwo, Sebastian Frey ve Renato Civelli de podyumda boy gösterdi.
50. YILA ÖZEL FORMA
Düzenlenen defilede ayrıca, çok sayıda davetli de yer aldı. Yeşil beyazlıların 2013-2014 sezonunda giyeceği 4 çeşit formanın tanıtımının gerçekleştiği defilede, kulübün 50. yılına özel olarak tasarlanan forma, davetliler ve futbolculardan da büyük ilgi gördü. Bursaspor’un yeni sezonda giyeceği forma isimleri, Efsane Çubuklu Forma, Beyaz Şampiyon Forma, Yeşil İnci Forma ve 5 Yıldız Forma olarak belirlendi.
BURSASPOR'UN EFSANELERİ TANITTI
Öte yandan 50. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan yeşil-beyazlılar, sadece 1963 adet üretilen 50. Yıl Hatıra formasını da görücüye çıkardı. Yeşil-beyaz çubuklu olan formanın yaka kısmı nostaljik bir havaya bürünmesi için ipli şekilde tasarlandı. Formanın yaka iç bölümünde ise, 5 kurucu takımı simgeleyen yıldızlar ve isimleri yer alıyor. Yıldızların altında da ‘Şampiyonluk görmeden yitirilen yüreklere’ ifadesi bulunuyor. 50. Yıla özel olan bu formayı Bursaspor’un efsane futbolcularından Mesut Şen ve Sedat Özden tanıttı. Şen ve Özden’e yeşil-beyazlı takımın mevcut kaptanı İbrahim Öztürk’de eşlik etti.
Bursaspor’un yeni sezon formaları 67 TL’den başlayan fiyatlarla yarından itibaren satışa sunulacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.