SON DAKİKA
Hava Durumu

Tofaş Spor Salonu sezona 'Merhaba' diyor!

Tofaş Spor Kulübü, Türkiye Basketbol Ligi’nin ikinci haftasında 17 Ekim Cumartesi günü Pertevniyal Spor Kulübü ile karşı karşıya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2015 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2015 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tofaş Spor Salonu sezona 'Merhaba' diyor!
Tofaş Spor Kulübü, Türkiye Basketbol Ligi’nin ikinci haftasında 17 Ekim Cumartesi günü Pertevniyal Spor Kulübü ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın oynanacağı Tofaş Spor Salonu bu karşılaşma ile ilk kez bir resmi maçta taraftarlara kapılarını açacak. Tofaş’ın, hayata geçmesinde destek verdiği Tofaş Spor Salonu Bursa’nın uluslararası ölçekteki en kapsamlı spor salonu olma özelliği de taşıyor.

 

Sezona ligde ve kupada oynadığı 9 resmi maçta 9 galibiyet ile başlayan Tofaş Spor Kulübü, Türkiye Basketbol Ligi’nin ikinci haftasında Pertevniyal ile sahasında karşı karşıya geliyor.Geçen yıl Nilüfer’de inşa edilen ve bu sezon itibarıyla Tofaş’ın ismini vererek hayata geçirdiği Tofaş Spor Salonu, ilk kez taraftarlar ile buluşuyor. 6 bin 800 kapasiteli Tofaş Spor Salonu, 10 yıl boyunca Tofaş Spor Kulübü’nün maçlarına ev sahipliği yapacakKonuyla ilgili açıklamada bulunan Tofaş Spor Kulübü Başkanı Okan Baş, “Tofaş Spor Kulübü olarak bu sezon itibarıyla maçlarımızı yeni inşa edilen Tofaş Spor Salonu’nda oynayacağız. Yeni koçumuz, yeni teknik heyetimiz ve yeni oyuncularımızla birlikte yepyeni bir salonda başarılarla dolu bir sezon geçireceğimizi öngörüyorum. Yeni sezonda Tofaş Spor Salonu’nda oynayacağımız maçlarımızda Bursa halkının bize her zaman olduğu gibi önemli destekler vereceğine ve salonu dolduracağına inanıyorum” şeklinde konuştu.Sezonun ilk haftasında İstanbul DSİ’yi deplasmanda mağlup etmeyi başaran Tofaş, sezon öncesinde düzenlenen Federasyon Kupası’nda da rakiplerini mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmıştı.Tofaş Spor Kulübü’nün Pertevniyal ile Tofaş Spor Salonu’nda oynayacağı karşılaşma 17 Ekim Cumartesi günü 17.00’da başlayacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.