SON DAKİKA
Hava Durumu

'Transferde hata yapmayacağız'

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı İlhan Uslu, yeşil-beyazlı kulübün denk bütçede olduğunu belirterek, "Transferde hata yapmayacağız. Yıldız

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2013 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2013 19:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor Kulübü Başkan Adayı İlhan Uslu, yeşil-beyazlı kulübün denk bütçede olduğunu belirterek, "Transferde hata yapmayacağız. Yıldız futbolcu alacağız ama bu yıldız futbolcu ilk 11’de oynayabilmeli” dedi. 

Bursaspor’un 17 Haziran tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesinde başkan adaylarından İlhan Uslu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden Uslu, Kapalı Çarşı Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Çarşı esnafının ve dernek üyelerinin sorularını yanıtlayan başkan adayı Uslu, “Şampiyonluktan ziyade bizim Avrupa Kupaları’nda bu kulübün başarılı olabilmesini sağlamalıyız. Onun için de transferlerden, kalıcı gelirlerden, dik duruştan asla taviz verilmemeli. Transfer politikası çok düzgün işlenmeli. Bizden başka hiçbir yönetici veya başkan adayı Hikmet Karaman ile çalışacağını söylemedi. Biz ilk aday olduğumuz gün Hikmet Karaman Bey ile ve teknik kadrosu ile çalışacağımızı söyledik. Biz de transferde geç kalmak istemiyoruz” diye konuştu.

”BURSASPOR KULÜBÜ DENK BÜTÇEDE”
Teknik heyetin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Uslu, “Biz onların istekleri doğrultusunda bir çalışma yaptık. Allah nasip ederse, başkan olursak 18 Haziran tarihinden itibaren yoğun bir şekilde transfer üzerinde yoğunlaşacağız. Şampiyon olduğumuz sene yapılan 3-4 tane yanlış transfer bizi bütçede de sıkıntıya soktu. Rahmetli denk bütçeden bahsetmişti. Şuan Bursaspor Kulübü denk bütçede. Yıldız futbolcu alacağız ama bu yıldız futbolcu ilk 11’de oynayabilmeli. Kesinlikle ya tutarsa diye yapılacak bir transfer olmaz. Altyapınızda cevherler var. Bu cevherleri parlatacak yetenekli hocalar lazım. Bu sene transferde çok yanılacağımızı zannetmiyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.