SON DAKİKA
Hava Durumu

TÜRFAD üyeleri 'Timsah Arena'yı gezdi

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve yeşil-beyazlı taraftarların "Timsah

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2015 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2015 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
TÜRFAD üyeleri 'Timsah Arena'yı gezdi
Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve yeşil-beyazlı taraftarların "Timsah Arena" olarak adlandırdığı yeni stadı gezdi.

 

 

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, TÜRFAD Genel Başkanı Aydın Begiter ve üyelere, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ile bazı yöneticiler eşlik etti. Begiter, Bursa'nın çok modern bir stada kavuştuğunu belirtti.

Eskişehirspor'un kurucularından olduğunu anımsatan Begiter, geçmiş yıllarda Bursa ile Eskişehir'in çok tatlı bir rekabet içerisinde Türk futboluna hizmet ettiklerine değinerek, şunları kaydetti:

"Son zamanlarda Eskişehirspor maalesef bizleri üzüyor. İnşallah toparlanacaktır. Geçmişte Bursaspor ile güzel bir rekabet vardı. Bugünkü dostlukların kurulmasında o günlerde yaşanan rekabetin büyük önemi var. Bursaspor da bu sezon yeni yapılanmaya gitti. İstenilen sonuçları alamadı ama bu kadronun daha iyi sonuçlar alacağına inanıyorum. Bursa futbolu çok önemli. Bursasporlu taraftarların sonuçlara takılmadan teknik direktörlerine ve yönetime sahip çıkmaları gerekiyor."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.