SON DAKİKA
Hava Durumu

UÜ Spor Bilimleri başarıya doymuyor

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (U.Ü) ERKEK VOLEYBOL TAKIMI VE KIZ HENTBOL TAKIMI ELDE ETTİĞİ ÜNİVERSİTELER ARASI 2. LİG ŞAMPİYONLUKLARI İLE YÜKSELDİKLERİ 1. LİGDE, HEDEFLERİNİ SÜPER LİG OLARAK BELİRLEDİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2016 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
UÜ Spor Bilimleri başarıya doymuyor
Uludağ Üniversitesi (U.Ü) Erkek Voleybol Takımı ve Kız Hentbol Takımı elde ettiği üniversiteler arası 2. Lig şampiyonlukları ile yükseldikleri 1. Ligde, hedeflerini Süper Lig olarak belirledi.
 

 

Uludağ Üniversite (U.Ü) Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cenk Aydın, Erkek Voleybol Takımı ve Kız Hentbol Takımı'nın elde ettiği başarılardan dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Badminton Takım’larının Üniversiteler Süper Ligi’nde defalarca şampiyonluğa ulaştığını, değişik sporlarında da ulusal ve uluslararası başarılara imza attıklarının altını çizen U.Ü Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Aydın, “Erkek Voleybol ve Kız Hentbol takımlarımızda çok çalışarak 1. Lige çıkmayı başardılar. Her iki takımımızda da gelecek sezon, Üniversiteler Voleybol ve Hentbol 1. Liglerinde mücadele verecekler. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. U.Ü Spor Bilimleri Fakültesi olarak, güçlü bir akademik kadroya sahip olduklarını ve öğrencilerinin başarılı sporculardan oluştuğunu söyleyen Fakülte Dekanı Prof. Dr. Cenk Aydın, farklı spor dallarında üst üste elde ettikleri başarıların tesadüf olmadığını söyledi. Dekan Aydın, farklı spor dallarında uzmanlaşan başarılı akademik kadrolarıyla fakültelerindeki öğrencilerin yeteneklerini keşfederek, bu yetenekleri geliştirmeleri için yoğun çaba harcadıklarını vurguladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.