SON DAKİKA
Hava Durumu

'Ya Terim, Ya Gidin!'

Lig'in 14. haftasında Beşiktaş'a mağlup olarak liderliği kaptıran Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un görevi

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2017 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2017 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Ya Terim, Ya Gidin!'
Lig'in 14. haftasında Beşiktaş'a mağlup olarak liderliği kaptıran Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un görevine son verilmesi beklenirken, sarı kırmızılı taraftarlar Fatih Terim'i takımın başına geçmesini istiyor.



Galatasaray'da sular durulmuyor... Sarı kırmızılı takımın Beşiktaş'a deplasmanda 3-0 yenilmesi ve oldukça kötü bir futbol sergilemesinin ardından fatura teknik direktör Igor Tudor'a kesildi. Yönetim, Tudor'la ilgili karar vermek üzere toplanma kararı aldı. Taraftarın 'Fatih Terim' baskısına ne kadar dayanacakları ise merak konusu...

DAHA ÖNCE OLUMSUZ YANIT ALINDI AMA...

Galatasaray taraftarları, Beşiktaş maçının ardından Florya'ya gitmiş ve Tudor'un istifasını istemişti. Taraftarlar, 'Ya Terim ya gidin' tezahüratı yaparak, yönetime de takımın başına Fatih Terim'in getirilmesi yönünde baskı yapmaya başladı. Daha önce Terim için zemin yoklayan yönetim, tecrübeli teknik adamdan 'Takımın başında bir hoca olduğu için' olumsuz yanıt almıştı.

Galatasaray yönetiminin son gelişmelerin ardından izleyeceği yeni yol da ortaya çıktı. Yönetim, Fatih Terim'i 'taraftar baskısı' ile getirmeye çalışacak. Gerek sosyal medya, gerekse protestoları örnek göstermesi beklenen Dursun Özbek'in Terim'e, 'Taraftar seni istiyor. Biz zaten istiyoruz. Gel, takımın başına geç' diyeceği belirtildi. Terim'in ise şimdilik sessizliğini korumaktan yana olduğu öğrenildi.



.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.