SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeni başkan Recep Bölükbaşı görevi devraldı

Bursaspor’da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ile başkanlığa seçilen Recep Bölükbaşı, devir teslim töreni ile eski yönetimden görevi

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2014 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2014 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yeni başkan Recep Bölükbaşı görevi devraldı
Bursaspor’da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ile başkanlığa seçilen Recep Bölükbaşı, devir teslim töreni ile eski yönetimden görevi devraldı. Bölükbaşı, devir töreninde, “Taraftarımız ve camiamızda bize o sabrı gösterecektir. Daha birinci gün ben şunu getirdim demek yanlış olur. Şu anda dakika bir gol bir yapamayız. Yalan söyleyip, kimseyi oyalamayacağız. Neyse odur. İş bitireceğiz, yani tak tak tak diye bitecek” dedi.

Yeşil-beyazlı kulübün dün yapılan ve gece geç saatlerde sonuçlanan 50. Genel Kurul Toplantısı sonrası Bursaspor’un yeni başkanı Recep Bölükbaşı oldu. Yeşil-beyazlıların kulüp tarihinin 25. başkanı olan Bölükbaşı, devir teslim töreni ile görevi devraldı. İlk olarak söz alan Divan Kurulu Başkanı Şükrü Akyollu, Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetimin görevi 23 Mayıs'ta yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile sona erdiğini açıkladı. Konuşmanın ardından kongrede başkan seçilen Bölükbaşı, Akyollu’nun elini öperek tutanağı imzaladı. Törene yurt dışında olan Erkan Körüstan katılmadı. Körüstan’ın yerine devir teslimi ikinci başkan Rıdvan Şen yaptı. Şen, yeni seçilen yönetime her türlü katkının ve desteğin yapılacağını ifade etti.

“GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ VE BİZDEN HABER BEKLEYEN TEKNİK ADAMLAR VAR”
Törenin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bölükbaşı, teknik direktörle ilgili soruya şu yanıtı verdi:
“Görüştüğümüz bizden haber bekleyen arkadaşlarımız var. Ama ilk olarak bizden önceki yönetimle bir toplantı yapacağız. Onların yardımlarını isteyeceğiz. Neredeyiz, nasılız diye bir durum değerlendirmesi yapacağız. Değerlendirmenin ardından gerekli açıklamaları yapacağız. Şuan için bir şey söylemek istemiyorum. Bizden beklenen neyse en iyi şekilde onu sizlere sunacağız.”

“KESİNLİKLE ŞEFFAF OLACAĞIZ”
Mali durumun sorulması üzerine Bölükbaşı, “Biz göreve daha yeni geldik. Pazartesi iş başına geldiğimizde çok seri toplantılar yapacağız. Daha sonra toplantılar neticesinde değerlendirmeler yapacağız. Değerlendirmeler sonucunda karar vereceğiz ve kesinlikle şeffaf olacağız. O yüzden önümüzdeki günlerde belli olacak. Biz isimler üzerinde durmayacağız. İletişim üzerinde duracağız” diye cevap verdi.

“YALAN SÖYLEYİP KİMSEYİ OYALAMAYACAĞIZ”
Kongre ve önceki süreçte camia ve taraftarlardan 3 şey dilediğini vurgulayan Bölükbaşı, “Bunlardan bir tanesi iletişim yapmamız lazım. İkincisi birbirimize tahammül göstermemiz lazım. Üçüncüsü de olmazsa olmaz sabır. Taraftarımız ve camiamızda bize o sabrı gösterecektir. Daha birinci gün ben şunu getirdim demek yanlış olur. Şuanda dakika bir gol bir yapamayız. Yalan söyleyip, kimseyi oyalamayacağız. Neyse odur. Bunun sözünü genel kurulda verdik. Bizim ağzımızdan çıkacak bir yanlış değerlendirme veya yalan bütün Bursasporluları üzer. O yüzden oyalamayı ve yalan söylemeyi sevmem. İş bitireceğiz, yani tak tak tak diye bitecek. Ön yargılı olmamız lazım. Ama daha önceden burada görev yaptım. Bu koltukta rahmetle andığım başkanımız İbrahim Yazıcı oturuyordu. Bende yanındaydım. Onun engin tecrübelerinden bir şeyler aldığımızı umuyorum. Hepimizin alacağı değerlendirme karar olacak. Burada başkan söyledi, yaptı olmayacak. Arkadaşlarımın ortak değeri olacak. İletişim birinci önceliğimiz. Zaten o olursa diğerlerini biz çözeriz” diye konuştu.
Ayrıca Bölükbaşı, görev dağılımı önümüzdeki hafta içerisinde olacağını açıkladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.