SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir Belediyespor'da Selçuk Serbest dönemi

Süper Amatör Kümede mücadele eden Yenişehir Belediyespor, Antrenör Selçuk Serbest ile anlaştı. ( Harun Sak - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yenişehir Belediyespor'da Selçuk Serbest dönemi
Yenişehir Belediyespor, Antrenör Selçuk Serbest ile anlaştı
 

 

 

 

Süper Amatör Kümede mücadele eden Yenişehir Belediyespor, Antrenör Selçuk Serbest ile anlaştı. Yenişehir Belediyespor Başkanı Mürsel Özay, imza töreninde yaptığı konuşmada, Yenişehir Belediyespor olarak hedeflerinin Bölgesel Amatör Ligi (BAL) olduğunu söyledi.

Özay, BAL'a çıkmak için tesislerinin ve her türlü imkanlarının olduğunu belirterek, "Hedefimiz doğrultusunda ilk adımımız hocamızdı. Selçuk Serbest ile anlaşmış olmak bizleri mutlu etti." dedi.

Antrenör Serbest ise, Yenişehir Belediyespor'un hedefi olan bir takım olduğu için teklifi kabul ettiğini ifade etti.

Yenişehir'deki potansiyeli değerlendirip BAL Ligi'nde mücadele etmek için yola çıktıklarını vurgulayan Serbest, "El ele verip hedefimize ulaşacağız. Bizler de Yenişehir'e inandık ve yola çıktık." şeklinde konuştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de, Yenişehir Belediyespor'un artık yüksek hedefler içinde olması gerektiğini kaydetti.

Çelik, "Anladığım kadarıyla hedefler yüksek. Bize de destek olmak düşüyor. Biz her zaman yanınızdayız. İnşallah doğru futbolcularla hedefinize ulaşırsınız. Sporda başarı kadar centilmenlik de önemli. Kesinlikle centilmenliğiyle ön plana çıkan bir takım oluşturun. Biz, elimizden gelen her türlü desteği sizlere sağlayacağız. Yolunuz açık olsun ilçemiz için hayırlı olsun." diye konuştu.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.