SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeşil-beyazlılara yeni sezonda, yeni sponsor

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Bursaspor, yeni sezonda "Bursaspor Durmazlar" ismiyle mücadele edecek.       Bursaspor K

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Bursaspor, yeni sezonda "Bursaspor Durmazlar" ismiyle mücadele edecek.
 

 

 

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, 2016-2017 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor'un basketbol takımının isim sponsorluğunu Durmazlar Makine'nin üstlenmesiyle nedeniyle Barış Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, yeşil-beyazlı kulübün tüm branşlarda başarılı olabilmesi için güçlü bütçelere ihtiyaç olduğunu belirtti.

Basketbol takımına sponsor olmaları nedeniyle Durmaz ailesine teşekkür eden Ay, şöyle konuştu:"Öncelikle bir müjde ile başlamak istiyorum. Gençlik ve Spor Bakanımız kulüplerin amatör branşlarda çok fazla giderleri olduğunu ve bu giderlerin vergiden düşülmesi için Cumhurbaşkanımız ile birlikte söz verdi. Bundan sonra amatör branşlara çok daha fazla katkı sağlanacağını söyledi. Biliyorsunuz geçtiğimiz dönemlerde Rio Olimpiyatları yapıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, '80 milyonluk bir ülkede bu kadar yatırım karşılığında maalesef olimpiyatlar sonucunda hala 32. sıradayız' dedi. Bu vergi olayını çıkarttılar. Bir kere önce bunun için çok teşekkür ediyorum."

Ay, Bursaspor'a katkı sağlayan aile sayısının çok fazla olmadığını ifade ederek, şöyle devam etti:"Bursaspor bu şehrin en büyük markası. Bursaspor galip gelince herkes mutlu oluyor. Artı Bursaspor Avrupa'ya açılınca tüm iş yerleri kazanıyor. Bunun için biz de uğraş veriyoruz. Onun için gerçekten desteğe ihtiyacımız var. Bu işte eğer biz başarılı olacaksak bütçeleri yükseltmemiz gerekiyor. Üç yıl basketbol şubemizin ana sponsoru Durmazlar olacak. Bursaspor Durmazlar olarak ismini kullanacağız. Allah kendilerinden razı olsun. Bursaspor Durmazlar'ın iyi bir takımı var. Bursaspor her zaman en üst liglerde oynamalı. Takımımıza da yeni sezonda başarılar diliyorum."

Durmazlar Makine Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz da Spor Toto Basketbol Ligi yolunda Bursaspor'un basketbol takımının yanında olmak istedikleri için bu anlaşmayı gerçekleştirdiklerini belirterek, sponsorluklarının Bursaspor'a hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından törene katılanlar günün anısına basketbol takımıyla fotoğraf çektirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.