SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırımlı karateciler madalyaları topladı

YILDIRIM BELEDİYESPOR KARATE TAKIMI, BİLECİK’TE DÜZENLENEN İLLER ARASI KARATE ŞAMPİYONASI’NA KAZANDIKLARI ŞAMPİYONLUKLARLA DAMGA VURDU. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2016 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2016 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırımlı karateciler madalyaları topladı
Yıldırım Belediyespor Karate Takımı, Bilecik’te düzenlenen İller arası Karate Şampiyonası’na kazandıkları şampiyonluklarla damga vurdu.
 

 

Yıldırım Belediyespor Karate Takımı, Bilecik’te 20-21 Şubat tarihlerinde düzenlenen İller arası Karate Şampiyonası’nda 2 şampiyonluk, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük elde ederek Yıldırım’ın gururu oldu. Şampiyonada Yıldırımlı sporculardan Özcan Uçar ve Aylin Bayram şampiyonluk madalyasının sahibi olurken, Yusuf Yılmaz 2’inci, Cuma Eroğlu ise 3’üncü olarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi. Yurt çapında kazanılan her başarının ‘spor şehri Yıldırım’ hedefini gerçekleştirmede önemli bir adım olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sporcularımız yerel, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda elde ettiği zaferlerle Yıldırım’ı gururlandırıyor. İlçemizin adını başarıyla temsil eden karatecilerimizi kutluyorum” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.