SON DAKİKA
Hava Durumu

Yordanov İnegölspor'da

Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından İnegöl Belediyespor, Gümüşhane Torul Gençlik takımından Bulgar oyuncu Zlatan Yordanov'u transfer etti. Kulüp

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2015 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2015 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yordanov İnegölspor'da
Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından İnegöl Belediyespor, Gümüşhane Torul Gençlik takımından Bulgar oyuncu Zlatan Yordanov'u transfer etti.
Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Başkan Yardımcısı Furkan Baştürk, dış transferde Bulgaristan Milli Takımı formasını giyen Zlatan Yordanov ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Yordanov'un smaçör mevkisinde oynadığını ifade eden Baştürk, "1991 Bulgaristan Kırcaali doğumlu oyuncumuz Zlatan Yordanov, daha evvel Gümüşhane Torul Gençlik takımında forma giyindi. Smaçör mevkisinde oynuyor. Hocalarımızın ve teknik heyetimizin talimatları doğrultusunda bir çalışma yaptık. Oyuncumuzu Türkiye'ye davet ettik. Tesislerimizi gezdirdik. Şehir ve takım hakkında bilgiler verdikten sonra sözleşme imzalamak için bugün buradayız. Transferin her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum. Transferlerimiz devam edecek. İnegöl Belediyespor bu sene hedeflediği yerlerde olacaktır" dedi.
Zlatan Yordanov ise, İnegöl Belediyespor takımının çok iyi bir kulüp olduğunu belirterek, "İnegöl'de play-off oynamak istiyorum. Ben çok genç bir oyuncuyum. Onlarla birlikte kendimi göstermek ve takımı başarılı bir hale getirmek istiyorum. Benden ne lazımsa vereceğim. Ligi iyi bir pozisyonda bitireceğiz" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.