SON DAKİKA
Hava Durumu

Terör destekçileri iş başında

Yazının Giriş Tarihi: 20.06.2022 21:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 21:05

Biri çıkar, “Pastırmanın kilosu 750 lira oldu, çocuklarımız pastırmanın tadını bilemeyecek” diye algı yönetimi yapmaya çalışır. Bir başkası “Patlıcan pahalı” diye yaygara yapar, oysa patlıcanın kilosu 7 – 8 liradır. Bir diğeri, “Erdoğan aday olamaz.” Teranesini savunur. 
İçeride durum böyle iken dışarıda ise akla hayale gelmeyecek tezgahlar kurulur.
Kimi muhalefete her türlü desteği sağlar, kimi teröristleri kışkırtır, silahlandırır ve kollar. Bir başkası ise komşuları kışkırtıp savaş çıkarmaya gayret eder.
Ama şu ayeti bilmezler: 
 
Mealini verelim:
Hatırla ki, kâfirler seni tutup bağlamaları veya öldürmeleri yahut seni (yurdundan) çıkarmaları için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar (sana) tuzak kurarlarken Allah da (onlara) tuzak kuruyordu. Çünkü Allah tuzak kuranların en iyisidir.
Şimdi de OMCT (World Organisation Against Torture) yani Dünya İşkenceyle Mücadele Örgütü çıkmış bize saldırıyor. Adamlar web sitelerinde bir deklarasyon yayınlamışlar. Bakın ne diyorlar?
Türkiye hak ve özgürlükleri kısıtlamak ve insan hakları savunucularının sesini susturmak için terörle mücadele ve ulusal güvenlik mevzuatını uyguluyor
Bu örgüt öyle büyük bir kuruluş falan değil. Kendi açıklamalarına göre 90 ülkede örgütlenmişler. Şimdi sıkı durun bu doksan ülkedeki toplam üye sayılarını da açıklamışlar; “200’den fazla” rakam hatası olduğu düşünülmesin diye yazıyla da yazalım; iki yüzden fazla… Neyse ki terör ve teröristleri destekleyen bir örgütün üye sayısı çok değil…
Bakın bu örneği neden veriyorum?
Adamlar akıllarına gelen her noktadan saldırıyor. Gece uyumayıp “Acaba nereden saldırsam?” diye düşünüyorlar.
Seçimler yaklaştıkça bu saldırılar daha da artacaktır.
Üstelik dağarcıklarında henüz sahneye koymadıkları kim bilir ne kadar şerefsizce saldırı mevcut.
Kendileri sözde “etik değerleri” savunurken Türkiye’ye ve Sayın Başkanımıza karşı saldırılarda bırakın etiği metiği alçakça, hayasızca, şerefsizce yöntemler kullanıyorlar.
Ellerinden gelse şehirlere bombalar yağdıracaklar. (15 Temmuz’da denemişlerdi. Bir daha denemeye kalkarlarsa ne olacağını iyi biliyorlardır.)
Ellerinden gelse iç karışıklık çıkartacaklar. (Bunu da denediler ve denemeye devam ediyorlar, edecekler.)
Bunlara karşı hazırlıklı ve çok tedbirli olunması gerektiğini bir defa daha vurgulayalım…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.