SON DAKİKA
Hava Durumu

Trump'ın mehdisi

Yazının Giriş Tarihi: 27.01.2017 22:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.01.2017 22:39
’ABD’de Trump göreve başlayalı bir hafta oldu. Ayağının tozuyla İsrail büyükelçiliğini Kudüs’e taşımaktan, İslami Terör’ den dem vurmaya bir sürü Amerikanvari herze işleyeceğinin ipuçlarını vermektedir.

 

Obama ile imaj yenileyen/ göz boyayan, ama döneminde Amerikan şeytanlığının en sinsi ve yıkıcı sonuçlarını dünyaya yaşatan ABD, şimdi de başka bir posta bürünerek arz-ı şeytanlık yapacaktı. Gelir gelmez İsrail ile ilgili attığı bu radikal adım ile tasmasının kimlerin elinde olduğunu ilan etmiş oldu. İçerde kendisine yönelen tepkileri e o tasmayı göstererek hafifletebileceğini düşünmektedir. Yaptığı kimi popülist / artistik çıkışlarla (gazeteci azarlamak gibi) da göz boyamayı ihmal etmemektedir.

 

Bizim açımızdan değişecek çok şeyin olmadığını biliyoruz. Yeter ki biz şeytanı sağdan da gelse, soldan da gelse tanıyabilelim. ABD’nin; Siyonizmin en büyük tetikçi devleti olduğunu bilmemiz ve her an bunun farkında olmamız önemlidir.

 

Bu arada ‘CİA’nin kainat Mehdisi’ olarak uzun yıllar ‘İcra-i Fitne’ yapan Fettoş’un da Trump’a bir mektup yazdığı söyleniyor. Clinton’a eşini aldattığında mektup yazan bir mehdi’nin, kendisine randevu vermediği söylenen Trump’a mektup yazmaması beklenemezdi. Geç bile kalmıştır.

Mektupun detaylarını henüz tam olarak bulamadım. Ama bazı cümleleri basına yansımış.

Ne diyor Cia’nin Mehdisi:

“Türkiye ve tüm dünyada ABD ile birlikte çalıştık. Hiçbir tarafta değilim. Ama hakkımdaki iddialar beni konuşturmak için ele geçirmek isteyenler tarafından ortaya atılıyor” diyor.

 

Tefsiri: “Abi, Vallahi ben sizin köpeğinizim. Türkiye’de de Dünyada da size köpeklik yapmaktan başka bir işim olamaz. Beni sokağa atamazsınız. Sokağa atarsanız hafizanallah, orada burada havlarım. Bu da sizin işinize gelmez. Onun için: “Eğer bize sahip çıkılırsa sizinle daha aktif bir şekilde çalışırız. Dünyanın dört bir yanındaki yetişmiş elemanlarımız da bu konuda hizmet sunmaya hazırdır” Yani, beni ve hala bana tabi ajanlarınızı kapınıza bağlamaya devam edin. Bizim işimiz köpekliktir. Biz sizin malınızız. Ve sizin kapınızda daha aktif köpeklik yapmak için tüm kullarınızla birlikte can atıyoruz. İbadet bilinci ile size taabbüd etmeye amadeyiz.”

 

ABD’nin, kendi yarattığı ve kendisine hizmet ettirdiği Fettoyu iade edeceğini beklemeyi ve bunun için kapı aşındırmayı doğru bulmuyorum. Belki ABD’yi köşeye sıkıştırmak ve koz olarak kullanmak bakımından doğru bir hamle sayılabilir, ama ben Türkiye devletinin Fetto’yu samimi olarak istediğinden emin değilim. ABD’nin de onu iade edeceğini sanmıyorum.

Yandıkları yerde sönsün tüm ajanları ile birlikte.

 

 

************************************************

 

Karar’ın Manşeti:

Karar gazetesinin, Pazar günkü seçim manşeti (En Kritik Sandık) ile Cumhurbaşkanı ve başbakanın bir şehit cenazesinde çekilmiş, omuzlarında tabutlu resmi iç içe gelmiş ve sosyal medyada tepki çekmişti. Bunun üzerine Gazete özür dilemiş, kötü bir niyetlerinin olamayacağını ve kendilerine karşı art niyetli bir algı etelerinde uzun yıllar çalışmış, tanıdığımız, bildiğimiz insanlardır. Bu özürlerinde samimi olduklarını düşünüyorum.

Ancak, konuştuğum bir karar gazetesi yetkilisine şunları söyledim:

“PKK’lıların, Fettocuların ve Kemalistlerin sayfaları bir süredir sizin gazetenin yazarları İbrahim Kahveci ve Etyen Mahçupyan’ın yazılarını harıl harıl paylaşıyor. Bu yazıların tamamı AK Parti ve Erdoğan karşıtlığı/ eleştirisi yapan (En azından okuyan ve paylaşanların algısında böyle) yazılar. Bu durum gazetenize karşı bir olumsuz yargının oluşmasına sebep oluyor. Ve insanlar soruyor: ‘ne yapmak istiyor bu adamlar?’ Üstüne bir de o -niyetini bir yana bırakalım- teknik açıdan da alakasız manşeti gördüklerinde ne düşünmelerini bekliyordunuz?”

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.