SON DAKİKA
Hava Durumu

Türk yurdunun güvencesi Ülkü Ocakları!

Yazının Giriş Tarihi: 02.10.2021 19:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.10.2021 19:47

Asya’dan Afrika’ya önemli bir oyuncu konumuna geliyor Türkiye. Cumhur ittifakı ile çifte su verilmiş çelik bir iradeyle Türkiye istemeseler de güzleniyor ve oyun kuruyor. Dahası kurulan oyunları başlarına yıkıyor. 
Yıllardır Türkiye üzerine kurdukları hayalleri yıkıldığı gibi bölgesel hayallerine de ulaşamıyorlar. 50yıldır besleyip tüm lojistiği sağladıkları besleme teröristleri, verilen hiçbir görevi yapamadı. Son darbe girişimi ile de büyük oranda tasfiye oldular. 
İşte o milli ruh Recep Tayyip Erdoğan yönetimindeki AK Parti ile başlayan diriliş sürecinde MHP ve Ülkücü hareket, kavşak noktalarında kilitleri açarak Büyük Türkiye yolunda en önemli adımların atılmasına vesile oldu her zaman. 
İşte batının 50 yıldır besleyerek getirdiği FETÖ terör örgütünün önündeki en büyük engelde hep Ülkücü Hareket oldu. Tarihinden beri bu terörist tayfasına hep mesafeli duran MHP’nin varlığını ve yapısını sürdürmesi durumunda başarılı olmayacağını biliyordu teröristler ve onların ipini tutanlar. 
O nedenle Devlet Bahçeli, MHP ve Ülkü Ocakları hep hedef oldu. Önce bir seçim öncesi FETÖ’nün itleri tarafından kalleşçe çekilen kasetlerle Devlet Bey yalnız bırakılarak, seçimde sandığa gömülmek istendi. Türkmen beyi tek başına tüm Anadolu’yu gezdi alnının akıyla seçimlerden başarı ile çıktı. Hemen ardından Devlet Bahçeli varken MHP’nin istenilen yöne çekilemeyeceğini anlayan it sürüsü ile onların tasmasını tutanlar, MHP’de Devlet Bahçeli’yi tasfiye etmek için var güçleri ile mücadeleye girişti. O da tutmadı. 
Ve Devlet Bahçeli,  darbe girişimi sırasında kritik adımlarla darbenin başarısız olmasında en önemli adımları atan isimlerden biri oldu o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte. Mevcut sistemde Türk devletinin beka sorunu yaşayacağını öngören Devlet Bahçeli, sistem değişikliği ile birlikte iki partinin milletin ve devletin bekası için ittifak etmesinin yararlı olacağı görüşü ile Erdoğan’la birlikte Cumhur İttifakı’nı kurdu. 
Devlet güven altına millet teminat altına alınmış oldu. Ve bu ittifakı bozmak ülkücüleri tasfiye etmek en azından terörize etmek için bu kez batılılar direkt oyuna girmeye başladılar. Önce AB ülkelerinde Ülkü Ocakları terör yapılanması olarak lanse edilmeye çalışıldı şimdi de ABD’de benzer bir oyun tezgâhlanıyor. Çok şükür devletimiz gereken yerde gereken müdahaleyi yapıyor. 
Dün Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur’un makalesinde aktardığı ibretlik bilgiler, MHP ve Ülkücü Harekete yönelik FETÖ’nün katillerinin kurduğu plan afişe oldu. 
Uğur’un, “Fetullah Gülen, 'Votka Mehmet’li şeytani plânıyla örgütünü darbeye nasıl ikna etti?” başlıklı makalesinin MHP ile ilgili bölümü şöyle, “ FETÖ elebaşı aslında darbeyi 15 Temmuz’dan öncesine ayarlamıştı. 15 Temmuz B planıydı. A planını Mustafa Özcan ile birlikte ve eski hususi imamlarına da danışarak yapmıştı. MHP ele geçirilecek. Bu gerçekleştikten sonra yirmi beş bin ülkücü ile Külliye’ye yürüyecekler. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da CHP tabanını sokağa çağıracaktı. Tüm bu sözler, hem Meral Akşener, hem de Kılıçdaroğlu tarafından söylendi; hatırlayın lütfen... Böylelikle sokak karışacak, asker de kolaylıkla duruma vaziyet edecekti. Ancak bu plan tutmamıştı. Meral Akşener ve ekibi, FETÖ’cü hâkim ve savcıların tüm desteğine rağmen MHP’yi ele geçirememişti.
MHP planı tutmayınca Mustafa Özcan’ın adamı Enver Altaylı parti kurmaya çalışan Ümit Özdağ’a gelerek “Artık parti kurmayın, sokağa çıkın” telkininde bulunmuştu. O dönemde Ümit Akdemir’in bana aktardığı bilgilerle MHP lideri Devlet Bahçeli’yi uyanık olmaya, bu planı bozmaya davet eden çeşitli yazılar yazmıştım hatırlarsınız...

Türk devleti Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin feraseti ve çelikten iradeleri ile tüm bu alçakça saldırıları def etti. Bugün Cumhur İttifakı’nı, MHP ve Ülkücüleri anlayamayanlar, oynana derin oyunlardan bir haber melankolik ve sığ siyasetin esiri olmuş ya da birilerinin kumandası ile hareket edenlerden başkaları değildir. 
Türk milleti Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’yi gayet iyi anlıyor ve onlara olan desteğini sürdürüyor. Ondan gerisinin bir önemi yok. 
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.