SON DAKİKA
Hava Durumu

Unutmamalı!

Yazının Giriş Tarihi: 14.07.2021 20:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.07.2021 20:14

 Asker kılıklı düşmanı halkına F16’larla, tankla ve tüfekle halkına saldırtan iblislere karşı Türk halkının destan yazdığı bir günü anıyoruz. Bu gün “Onların çocuklarının başaramadığı gün.” olarak geçti tarihe. Paganların yönettiği gizli servislerin besleme köpeklerini memleketin üzerine saldığı geceyi hiç kimsenin unutmaması gerekir. Masum kadınların başları koptu o gece. Vahşice saldırılarda ilk kez kendi meclisini bombaladı asker kılıklı besleme köpekler bu memlekette. 251 vatandaşımız şehit düştü, 2 bin 196 vatandaşımız gazi oldu o gece. Hiç böylesi şeytani bir darbe girişimi yaşamamıştı bu memleket. 


Bu şerefsizce saldırının bize bir faydası da oldu aslında. Kimin kaçacak delik arayacak kadar ödlek kimin bunlarla pazarlık yaparak sıvışacak kadar şerefsiz olabildiğini gördük. Bankamatiklere akın eder, arabalarının depolarını doldurmak için benzin istasyonlarında kuyruğa girenleri ve marketlere koşup yiyecek stoku yapan adileri de gördük, silahsız bedenlerini tanklara siper eden kahramanları da.


Bunların unutulup gitmesine fırsat verilmemeli. Derler ki Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür. İşte o yüzden sadece 15 Temmuzlarda değil her gün anılmalıdır bu büyük ihanet. Okullarda ta ilkokuldan başlayarak lise ve üniversitelerde mecburi ders olarak ama ciddiyetle okutulmalıdır. İmtihanı veremeyen de sınıfta kalmalıdır. Bu ders hafife alınacak bir ders değildir. Milletin hafızasının sürekli taze tutulması gereklidir.


Neden diye soracağınızı pek zannetmem ama hem netleştirmek hem de bilmeyenlere, bilemeyenlere anlatabilmek için tekrar söyleyelim;
Bu dünyada gelişmiş, kendi ayakları üzerinde durabilen bir Türkiye’ye tahammül yoktur. Alıştıkları üzere kolayca manipüle edebildikleri bir Türkiye ister dış güçler. Başta Paganlar ardından onların en büyük mutemedi ABD ve Avrupa memleketleri. Tezgâhlarının bozulması onları çılgına çevirir şimdi olduğu gibi.
Bu darbe girişiminin son olduğunu düşünüyorsanız aldanıyorsunuz. Deneyecekler, daha adice olanlarını, daha şeytani olanlarını deneyecekler. Zaten ekonomik, stratejik ve politik saldırılar sistemli olarak halen sürüyor. Ellerine geçirdikleri tüm araçlarla saldırıyorlar. Bunların besleme köpeği olanlar da yardımcı olmak için aportta bekliyor.


Ne kadar çok hain varmış bu memlekette? Bildiğim halde hâlâ şaşarak izliyorum.


İhanete hazır, iktidara gelebilmek için ruhunu Şeytana satabilecek (Şeytan bunlardan ürker de işbirliğinden imtina eder.) politikacılar mı ararsınız, servetlerine servet katmak için anasını ile satacak olan bezirgânlar mı?


Anasını satma deyimini kullanınca aklıma geldi. Bu memlekette bazı beyni yıkanmış zavallılar da var. Onlar da bu tiplerin köpeği olarak yetiştirilmiş. İçlerine bir “Tayyip nefreti” zerk edilmiş. Adam şu cümleyi kurabiliyor; “Gelsin gâvur memleketi işgal etsin yeter ki bundan bizi kurtarsın.” Herife, “Yahu o gâvur gelir senin gelinlik çağındaki kızının ırzına geçer.” diyecek oluyorum cevabı şu; “Gelsin bizi kurtarsın da ben kızımı kendi elimle ikram ederim o gâvura!” Bir insan daha ne kadar alçalabilir? Neyse o herif bir trafik kazasında geberip gitti zaten ama eminim onun gibileri hâlâ “insanım” diye dolaşıyordur sokaklarda.


İşte bu nedenlerle; UNUTMAMALI!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.