SON DAKİKA
Hava Durumu

Vefaat ve nefret!

Yazının Giriş Tarihi: 06.05.2019 21:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.05.2019 21:15
İngilizcede “Wishful thinking” diye bir terim vardır. Türkçeye “hüsnü kuruntu” ya da “en büyük rüya” şeklinde çevrilebilir. Bu Pagan taifesi ve alt kolları şimdilerde bu şekilde düşünüp konuşmaya başladı. Sözcü Gazetesi’nde çıkan habere atıfla söylüyorum. CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "sonunda soluğu Yüce Divan'da alabilirler..." demiş bunlar da çarşaf çarşaf haber yapıyor. Haberin başına da şu ibareyi ekliyorlar; “Erdoğan'ın İstanbul seçimleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösteren” yani Sayın Başkanımız ve Ak Partililer kastediliyor.

En büyük rüyaları Sayın Başkanımızı Yüce Divan’da görmek. Yüce Divan’a sevk şartları bellidir. Bu şartlara göre gitse gitse kendileri giderler oraya ama bu cühela taifesi yeni sistemi bilmediğinden atıp tutuyor, memur gazetesi de bu lafları öne çıkartıp yandaşlarına mevzu çıkartıyor.

Tam bu mevzuyu ele alıp kimin bu vatana ihanet içinde olduğunu ve kimin Yüce Divan’ı hak ettiğini yazacaktım ki, esefle Sayın Kadir Mısırlıoğlu’nun vefatını öğrendim. Memleketimizin büyük değerlerinden, tarih araştırmacısı, yazar, şair, hukukçu ve eski gazeteci Sayın Mısırlıoğlu’nun vefat haberini alınca elbet üzüldüm. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın.

Haber kimi gazetelerin internet sitelerinde mümkün mertebe tarafsız verilse de Sayın Başkanımızın başsağlığı mesajı öne çıkartılıyor. Bazı gazeteler de merhumun önemini vurguluyorlar.

Sözcü ve Cumhuriyet gazetelerine gelince, hiç şaşırmayacaksınız. Kendilerinden bekleneni yapmışlar elbet.

Sözcü biraz lafı dolandırmaya gayret etmiş; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e düşmanlığı ve ettiği hakaretleriyle sık sık gündeme gelen Kadir Mısıroğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Mısıroğlu'nun cenaze programının belli olmasıyla, akıllara çok konuşulan o vasiyeti geldi.” Diye veriyor haberi.

Cumhuriyet Gazetesi ise daha cesur! Onlar; “Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu tedavi gördüğü Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde 86 yaşında hayatını kaybetti. Mısıroğlu', vasiyetinde Mustafa Kemal Atatürk'ü sevenlerin cenazesine gelmemesini istemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısıroğlu için başsağlığı mesajı yayınladı.” Diyor.

Her iki halde de heriflerin açıkça demeye çalıştığı şu:

“Atatürk düşmanı öldü. Tayyip başsağlığı diledi.”

Yani “Tayyip bu Atatürk düşmanını destekliyor. O da Atatürk düşmanı.” Demeye getiriyorlar.

Merhum üzerinden saldırı yani…

Mısırlıoğlu’nun ne kadar büyük bir değer olduğunu anlamalarını veya anlamaya çalışmalarını bekleyemeyiz bunlardan. Bu görüştekilerin gözünü nefret bürümüştür, kan bürümüştür… Kendilerinden olmayanlar düşmandır ve Taksim Meydanında sallandırılmaları gerekir… Ellerine fırsat geçse yapacakları da budur. O fırsat asla geçmeyecektir tabii ki… Bunlar da düşmanlıklarından çatlayacaklardır…

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.