SON DAKİKA
Hava Durumu

Yapmazsan ölmezsin

Yazının Giriş Tarihi: 14.08.2018 21:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.08.2018 21:00
ABD’nin daha doğrusu halkın “Evangelistler” olarak bildiği dünyayı yöneten Paganların baba adamlarından biri olan papaz bahane edilerek çıkartılan ekonomik savaş devam ediyor. Şeytan’ın bile korktuğu bu şerefsizlerin ajandasında sadece papaz değil daha fazla şey var. Petrollerimiz var, madenlerimiz var, stratejik konumumuz var… Var oğlu var. Bir de baskılara boyun eğmeyen bir liderimiz var. Dikte ettirilemeyen Başkanımız onlar için en büyük tehlike. Artık neyin ne olduğunu anlamış, bilgi çağının gereklerinden yararlanan, atılan martavallara inanmayan ve vatanını seven, saldırılar karşısında tek vücut oluveren bir de halkımız var. Bunlar bir araya gelince direnç de büyük oluyor.

Eskiden olsa, yani eski iktidarlar zamanında olsa… Haydi daha da açalım. Şimdi sosyal medyada “Verin papazı, ABD’nin dediklerini yapın da kurtulun.” Diyen taifenin kafasında olan partilerin bir ucundan tutunduğu iktidarlar zamanında olsa işleri kolaydı. Şimdi bakıyorlar ki durum farklı o yüzden daha da bilenip daha adice saldırıyorlar. İçimizdeki hainlerin çabaları da yetmiyor, istediklerini alamıyorlar.

Türkiye önlemlerini alıyor bu saldırılara karşı. İşin tek bir papaz meselesi olmadığını da biliyor Sayın Başkanımız. Donald’ın güç gösterisine zorlandığını da biliyoruz. Bu bize saldırıların durmayacağını, artarak, kılıf değiştirerek, kılık değiştirerek süreceğini gösteriyor. Hiç beklemediğimiz yerden kalleşçe vuracaklarını gösteriyor. Çünkü güçlü ve büyüyen bir Türkiye onların çanlarına ot tıkıyor.

Halk olarak yapabileceğimiz şeyler var devletimize destek olmak için. Üstelik basit şeyler. Yapmasak ölmeyeceğimiz, keyfi şeyleri yapmamak gibi. Mc Donalds, Kola, Starbucks, Amerikan sigaraları, viskileri (hiç içmeseniz çok daha iyi) ABD sermayesine bağlı ne marka varsa kullanmamak gibi şeyler. Para babaları para kaybetmekten hoşlanmaz. Markalarının değer kaybetmesinden hoşlanmaz. Markalar belli. Amerikan sermayesi olan her ne varsa kullanmayalım. Bırakın içimizdeki bazı lümpenler gitsin oralara, kullansın o malları. Ama vatanını sevenler kullanmasın. Biz de halk olarak uygulayalım ambargoyu. Marka değerleri düşmeye başlayınca, Pazar kaybettiklerini gördüklerinde panikleyen para babaları bu Donald’a öyle bir saldırır ki ne olduğunu anlamadan papazı buluverir bizden papaz isterken.

Buradan açık çağrıda bulunuyorum. Dolar almayın, bozdurun. ABD sermayesinin hiçbir malını kullanmayın.

Hiç olmazsa bir ay deneyin.

Sonucu görünce gücünüzü anlayacaksınız.

O size sunulan renkli ama zehirleyen dünyadan uzak kalınca da sağlığınıza kavuşacaksınız bir yandan da bu da ikramiyesi olacak. Çünkü o size sunulanlar zehir aslında.

Şu andan tezi yok ABD sermayesi olan hiçbir şeyi yemeyin, içmeyin, kullanmayın.

Sadece bir ay diyorum.

Haydi kaplanlar göreyim sizi…

Bunları yapmazsanız ölmezsiniz…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.