SON DAKİKA
Hava Durumu

Yerim sizin solculuğunuzu!

Yazının Giriş Tarihi: 05.08.2019 21:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.08.2019 21:20
Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in başrollerinde olduğu “Kayınçogate” skandalı CHP Nilüfer’in adeta kimyasını bozdu. 

Erdem gerçeklerin ortaya çıkmasıyla sessizliğe bürünürken, sol yumruklu sözde solaklar gerçekleri ortaya çıkaran gazetecilere saldırmaya başladı. İşte onlardan biri kendisi de gazetecilik en azından televizyonculuk geçmişi olan CHP Nilüfer İlçe Yönetiminde de bulunmuş Fırat Yılmaz…



Geçen hafta Hasanağa Göleti kıyısında imarsız araziye ruhsatsız kaçak şekilde yapılan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in kayınçosu Mümin Terzioğlu’na ait villa skandalının patlamasıyla birlikte savunmaya geçen Fırat Yılmaz, skandal sözlere imza atmıştı. “Nilüfer’de 7 bin CHP üyesiyle bu odaklara değil Bursa’yı dünyayı dar ederiz” mesajını sosyal medya üzerinden yazan Yılmaz, bir süre sonra bu mesajın bu bölümünü silmek zorunda kaldı. 

Yılmaz haftasonu BAOB Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen CHP İl Örgüt Toplantısı’nda söz alarak özellikle Bursa Şehir Gazetesi’ne ve şahsıma ağır sözler sarf etti. Bizi satılık kalem olmakla, CHP’li belediyelere saldırmakla suçlayan Fırat Yılmaz’a buradan cevap verelim. 

Fırat Yılmaz, kamu malına çöken solcu olur mu? 

Kamunun yetkisini kendisine raht sağlamak amacıyla kullanan bir kişiye solcu diyebilir miyiz? Belgeleriyle ispat edilen bir usulsüzlüğü korumak ve o usulsüzlüğü ortaya çıkaranlara saldırmak CHP’nin ve solcuların ideolojileri arasında yer alıyor mu? Fırat Yılmaz, kişi kendinden bilir işi diyerek soruyorum, zarfla para alıp kalemşorduk yaptığımızı iddia ediyorsun, buyur ispat et. Etmezsen yalancısın müfterisin…

Fırat Yılmaz, bir belediyle başkanı ya da yardımcısının görevli olduğu alanda kaçak inşaata göz yummasını nasıl tarif ediyorsun? Bu kaçak villanın sahibi o kişinin yakınıysa bir de sizin ideolojinizde bu nereye konuyor?

ÇGD yönetimlerinde de bulunan Fırat Yılmaz, gazetecinin görevi halk adına bu kamu görevlilerini denetleyip, bu tür hukuksuzlukları kamuoyuna aktarmak değil mi? Sen Fırat Yılmaz, hangi kurumlara ne karşılığı dergi yaptın? Kaç para aldın? Sol yumruk havaya yapıp sermayeye ne kadar boyun eğdin? Sol yumruğu havaya kaldırıp insanlara hakaret ederek mi solculuk yapacaksın?

Sen Fırat Yılmaz, Bursa Şehir Gazetesi ve Alpaslan Yıldız’ın onlarca haberini yaptığı ve ne olursa olsun savunmamız gerekiyor dediğin başkanlarının yaptığı şikayetler açtığı davaların tamamının lehimize sonuçlandığını biliyor musun? 

O senin pek solcu başkanların söylemediler mi yoksa?

Tekrar soruyorum kamunun tüyü bitmemiş yetimin hakkına çöken solcu olur mu? Üstelik daha da önemli bir fitne atıyorsun ortaya. Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan’a bu kalemler saldırmıyor ama yakında saldırır diyorsun. Sen meslek hayatında hep böyle yaptın sanırım. 

Sen kendi belediye başkanlarının arasına bile fitne atıyorsun. Biz doğruyu yapan herkesi alkışlarken, yanlış yapanları da en sert şekilde eleştiriyoruz. Öyle bu bizden diyerek pisliklerinin önüne paspas olmuyoruz. Bak Fırat Yılmaz, bugüne kadar yaptığımız tüm haberlerimizin arkasındayız. Bir tek tanesini atlamadan. 

Senin gibi sosyal medyaya yazıp üç beş dakika ya da üç beş gün sonra da silmiyoruz. Bak Fırat Yılmaz, siyaset yapacaksan önce ideolojini öğreneceksin. 

Git gerçekten solcu olan abilerinden biraz solculuk öğren. Öyle vah efendim bunlar bizim ideolojimizden her ne yaparlarsa yapsınlar diyemezsin. Dersen bunun bir siyasi faturası var onu da ödersin. Unutma hiçbir şey saklı kalmaz. Bak senin konuşman örgüt toplantısından kayıt yapılarak yayımlandı. 

Son olarak istediğin kadar ordularını yığ o villa kısa bir zamanda yıkılacak. 

Bu da her şeye rağmen bu duruma ses çıkarmayan hatta bu durumu savunmaya kalkan senin gibilerin hanesine kara bir leke olarak yazılacak. 

Mudanya Belediyesi ile olan mevzuya ayrıca önümüzdeki günlerde geleceğim. 

Sözlerinin tamamını misli ile sana iade ediyorum. 

Genel Başkan Yardımcın Orhan Sarıbal HDP’yi kahraman ilan etti. Mustafa Kemal’in askeri olarak onun kurduğu cumhuriyeti yıkmak isteyenlere kahraman diyen Sarıbal’a tek sözün yok mu Fırat? 

Başkanının usulsüzlüğünü haber yapanlara satılık derken, cumhuriyete silah çekenlere kahraman diyenler ne oluyor?

Bak senin il başkanın seçim için gelen parayı repoya yatırmış, bir kısmını da o süreçte harcamamış. Sordun mu bu usulsüzlüğün hesabını?

Bak orada solcu arkadaşlarını Sarıbal’la Akkuş konuşturmamış… 

Nerede ifade özgürlüğü dedin mi?

Devlet millet düşmanlarının kahraman olarak ilan edildiği toplantıda bizim satılık ilan edilmemiz onurdur gururdur. 

Tüm bunları ve daha fazlasını sineye çekip hala aynı sözlerinden utanmıyorsan eğer…

Usulca o sol yumruğu yere indir ve git kitaba abc’sinden yeniden başla…

Yerim böyle solculuğu….
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.