SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeter bu şerefsizlik!

Yazının Giriş Tarihi: 16.07.2019 21:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.07.2019 21:40
Öyle bir acı ki 40 yıldır ateşler içindeyiz…  Öyle bir bela ki 7 düvel bir olmuş gözü dönmüş katil sürülerini salıyor üzerimize…

Öyle bir alçaklar ki ne bebek, ne kadın ne insan biliyorlar…

Öyle bir şerefsizlik ki içerdeki uzantıları ve yaltakçıları ağzını açıp yarım ağız bile olsa laf edemiyorlar…

Nupelda 4, Ayaz 8 yaşındaydı. Hayat dolu iki dünya güzeli çocuk.

Ovacık’ın Bilgeç köyü kırsalındaki Çakılyayla mezrasında Ayaz ve Nupelda Güloğlu kardeşler hayvan otlatırken, PKK’lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcı infilak etmesiyle hayata veda ettiler.

Ne zalim bilirler ne kötülük ne de mayın…

İki evladın anne babasının feryadı en katılaşmış kalpleri bile yerle yeksan edecek güçteydi. Ama birilerinin kalbi de yüreği de yetmiyordu bu vahşete karşı durmaya…

Gözü dönmüş gavur piçlerinden oluşan PKK’nın döşediği alçak mayın onları hayattan kopardı. Toplumun bir kesiminden yükselen lanet ve isyana bir kesimi sessiz kaldı.

3-5 ağaç için kendi devletine başkaldıranlar, 2 evladı öldüren katil sürüsüne iki kelime edemiyor.

Bu acıları bu millete yaşatanlara lanet okumaya bile yürekleri yetmiyor. Her olumsuzlukta dünyayı ayağa kaldıran bir kısım solumsu, derin bir sessizliğe büründü yine.

Tunceli’de hakkı hukuku müdafaa etme görevi olan Baro, topu devlete attı ya… Devlet mayınları temizlesin demekle yetindi ya… PKK’nın gözü dönmüş alçaklarına tek satır söz söyleyemedi ya…

Ovacık’ta iki nohutla kahraman ilan edilen Tunceli Belediye Başkanı olan çakma kahraman, iki yavrunun kalleşçe ölmesini sıradan bir olay gibi bir taziye ile geçirtirdi ya…

ODTÜ’de devlete meydan okuyanlar sustu hiç konuşmadı ya…

Gezi’de 3 ağaç için ihtilale kalkışanlar görmedi duymadı ya…

Kadın hakları, çocuk hakları diye kaidelerini yırtanlar, PKK öldürünce üç maymun vaziyetini aldılar ya…

Teröristi kutsamaya kalkan, teröre destek veren, bu katillere bu soysuzlara azıcık bile olsa sempati duyan her kim varsa daha büyük acılar yaşamadan ölmesin dilerim.

Yeter artık yeter… katile katil diyemeyen terörist de terörü de lanetleyemeyen şerefsizlerden bıktı bu millet…



Esgin’den havaalanı paylaşımı

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa’nın tüm meseleleriyle olduğu gibi Yenişehir Havaalanı’nın aktif bir şekilde kullanılması ve Bursa’ya katkı sağlaması için seçildiği günden beri ciddi bir mücadele veriyor. Yenişehir Havaalanı’nın gerektiği gibi çalışması için atılan adımları takip edip, sonuç alma noktasında ısrar ediyor. İşte Esgin’in öncülük ettiği yurtiçi seferlerle ilgili güzel haberler de peş peşe geliyor. Sosyal medya hesabından havaalanıyla ilgili paylaşımda bulunan Esgin, son bir ayda Erzurum ile Bursa arasında karşılıklı 28 sefer yapıldığını ve doluluk oranının yüzde yüz olduğunu müjdeledi. İşte Esgin’in o Bursa’ya umut veren paylaşımı: “ Bursa Havalaanı Desteğinizle Büyüyor...

Bursa Havalaanı, Erzurum-Bursa arası karşılıklı direkt seferlerde, son bir ayda 28 uçuş gerçekleştirerek, 5 bin 614 yolcu sayısı ve yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet vermiştir.

Hedefimiz;

daha fazla ŞEHİR

daha fazla UÇUŞ

ve tabii ki DIŞ HATLAR...

Teşekkürler Bursa...

Havaalanına sahip çıkmaya devam...”



Bu muhtar pek yaman…

Mudanya Şükrü Çavuş Mahallesi’nde 31 Mart yerel seçimlerinde muhtar seçilen Şeref Şaş, atom karınca misali bitmeyen enerjisi, dikkat çeken proje ve etkinlikleri ile göze çarpıyor. Seçimden sonra mahallede halkla birlikte sinerji oluşturmayı başaran Muhtar Şaş, yaptığı organizasyonlarla da ses getiriyor gerçekten. Heyecanlı ve hırslı yapısı, azimli ve kararlı yapısıyla seçimin hemen ardından kolları sıvayıp işe koyulan muhtar Şaş, birbirinden güzel projeleri gerçekleştiriyor. Hem mahalle halkıyla hem de kamu kurumlarıyla güzel bir iletişim sağlayan muhtar Şaş, ekibi ve gönüllü mahalleli gençlerle 'Mahallemizi evimiz gibi temiz tutalım" sloganıyla çevre temizliği yaptı.

Şükrü Çavuş Mahallesindeki Yel Değirmeni, Yunuslar ve Şükrü Çavuş parklarında ve bu parkların arasında bulunan kısımda yapılan temizlikle çevre duyarlılığına dikkati çekmeyi hedeflediklerini belirten Muhtar Şaş, "Amacımız çevre temizliğine ve çevremize sahip çıkma bilincini yaygınlaştırmak, örnek olmaktır. Yoksa yerlere çöpler atıldığı sürece, yenilen çekirdek kabukları parklara atıldığı sürece ortaya çıkan çirkin görüntüler süpürmekle, toplamakla bitmez. Yaşadığımız mahallemiz evimizdir. Sahip çıkmalı ve korumalıyız. Sınırlı olan kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmalıyız. Bu etkinliğimize destek veren, katkı sağlayan Mudanya Belediyesine, etkinliğimize katılan, ekibime gönüllü gençlerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Azimle çalışan, tuttuğunu koparak Şeref Şaş’ın projelerini gerçekten ilgiyle takip ediyoruz. Allah kolaylık versin.



Günün Neşesi:

Türk solunun ulaştığı zeka seviyesi: Vay efendim bilim yuvası vay efendim bilmem ne… Memlekete katkıları tartışılır ama mizaha gerçekten katkıları var. Örnekte olduğu gibi ODTÜ’de kesilmek üzere dikilmiş ticari kavak ağaçlarına Kuala gibi sarılarak “ kestürmezük” eylemi.



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.