SON DAKİKA
Hava Durumu

ZIRVANIN ZIRT DEDİĞİ YER

Yazının Giriş Tarihi: 25.12.2020 19:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.12.2020 19:11

         Birileri bunun eline bir not verip “Bunları söyle.” demişti de bu onu bile beceremeyip bin çuval incirin içine etmişti ya, şimdi buna “Çabuk tevil et!” talimatı verilmiş olacak ki çıkıp tevil etmeye kalkmış. Bunu yaparken de iyice zırvalamış tabii.

Üstüne de tüy dikmiş;

“Hayatımda çok cahil gördüm de bu kadar cahil bir insan görmedim.”

Birader cahil görmek istiyorsan aynaya bakıver bir zahmet!

Ama dikkat et yanında partililerin olmasın. O zaman mevcut programa ilaveten tacizci, tecavüzcü, hırsız falan da görmen mümkün.

Beyimiz açıklama yapmış tevil yoluna gidiyor;

“Uyuşturucu gelirleri kara para malum, konusu suç teşkil eden paralara kara para diyoruz. Bunların vergilendirilmesi gerektiğini söyledim.”

Ardından tevili de tevil etmeye çalışıyor ama bunu da doğru dürüst beceremiyor. Bir de tweet atıyor;

“Organ ticaretinden, uyuşturucudan para kazan, Türkiye’ye getir, sıfır vergi! Fabrikada alın teri dök, asgari ücret al, vergiye tabi... Şu kendini muhafazakâr diye tanıtan partiye bak!”

Bu tweeti ile de yurtdışındaki parasını Türkiye’ye getiren namuslu insanlara iftira ediyor, farkında bile değil bu zekâ küpü.

Bir saniye olsun düşünmüyor ki yurtdışındaki bankalar kara para konusunda çok sıkıdır. Hiç “Bu gelen namusuyla kazananların parasıdır. Ya bunlar bana dava açarsa ne olur?” demiyor. Buna “Konuş!” talimatı verilmiş konuşuyor, yediği herzeyi temizlemeye çalışıyor ama nafile.

Tazminat davalarını kaybetmeye alışkın. Birileri ödüyor nasıl olsa…

İyi ki çıkıp da meşhur “Ben öyle bir şey demedim.” açıklamasını yapmadı yine. Bunlarda i'tiyad haline gelmiştir çünkü. Söyler, söylediğini inkâr ederler. Bakın aşağıda bir link veriyorum. Vatandaş pek güzel ortaya koymuş neyi nasıl yaptıklarını;

https://twitter.com/i/status/1341478246764994560

İlahi Kemal, âlemsin vesselam. Sen olmasan ne yaparız biz? Kim eğlendirir bizi?

Kemal, bu arada Türkçe Kuran ile ilgili bir laf etmeyi düşünüyor musun? Hani şu İBB’nin etkinliğindeki olaydan bahsediyorum. Merak ettim de ondan yani.

Bu arada, Yılbaşını nerede kutlayacaksın acaba?

Sen de villa mı kiraladın yoksa? Bodrum’da mı? Çeşme’de mi? Bak yer kalmamış ona göre. Gerçi birileri davet etmiştir seni mutlaka. Ama Ekrem’den medet umma o da davetlidir. Davetlinin davet etmesi yakışık almaz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.